Нова модель рефрактометра Master-53S розроблена спеціально для вимірювання кремобразних соусів, йогуртів, майонезу, а також мастильно-охолоджуючих рідин та інших зразків, що використовуються в обробній промисловості.
Особливості
Рефрактометр..
ATAGO представляє новий зручний у використанні цифровий портативний рН-метр — DPH-2.
Особливості DPH-2
Компактний пристрій, має чудовий дизайн.
Має клас захисту IP67, що дозволяє очищувати його під струменем води і занурювати у воду.
Ві..
Ручний оптичний рефрактометр Master-HONEY/BX спеціально розроблений для визначення вологості меду. Дана модель рефрактометра ідеально підходить для контролю якості меду згідно з ДСТУ. Калібрування рефрактометра проводиться чистою водою або рефрактоме..
Ручний оптичний рефрактометр Atago MASTER-100H для визначення концентрації речовин в розчині за міжнародною цукровою шкалою % Brix. Рефрактометр спеціально розроблений для вимірювання гарячих зразків, його призма зроблена із загартованого скла.
Ре..
Ручний оптичний рефрактометр Master-Milk розроблений для визначення масової частки білку в молоці. Дана модель має подвійну шкалу. Перша шкала - масова частка білку в молоці, друга - класична шкала nD. Для вимірювань необхідна пробопідготовка згідно ..
Atago MASTER-93H - це термостійка модель в серії MASTER. Спеціально призначений для вимірювань високотемпературних проб на місці виробництва (до 100°С). Більш того, прилад MASTER-93H має більш тривалий термін використання в порівнянні з традиційними ..
Ручний рефрактометр PAL-1 ідеально підходить для вимірювання майже будь-яких фруктових соків, а також супів, соусів і кетчупів, джемів з низьким вмістом цукру, мармеладу. Режим безперервного виміру дозволяє отримати стабільні показання при вимірі най..
Ручний рефрактометр PAL-RI ідеально підходить для оцінки якості соняшникової олії.
Натисніть кнопку START після того, як помістіть кілька крапель зразка на призму, індекс рефракції (дозвіл 0,001) і температура вимірювання °C відобразяться на диспл..
Рефрактометр PAL-Pâtissier ідеально підходить для тестування кондитерських виробів.
Особливості
Має подвійну шкалу: Brix і Baume (цукор)
Діапазон: Brix 0,0 - 85,0%, Baume (Ba) 0 - 45°
Температура вимірювання: 10 - 100 °C (з автоматичною..
PAL-07S - цифровий рефрактометр, в якому показник заломлення автоматично перераховується в значення густини морської води (Specific Gravity). Діапазон вимірювання (S.G.): 1,000 - 1,070 Температура вимірювання: 10 - 40°C (автоматична температурна комп..
Master-53Palpha - рефрактометр, виконаний в полімерному корпусі для роботи з агресивними зразками (сік, кава, напої, соуси, кетчупи, низькокалорійні джеми та ін). Ручний оптичний рефрактометр для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою % ..
Новий рефрактометр PAL-COFFEE (BX/TDS) дозволяє вимірювати концентрацію кави в тій шкалі, до якої ви звикли: TDS або Brix. Для оптимізації роботи з рефрактометром Ви можете скористатися спеціальним додатком від ATAGO "MY COFFEE RECIPE", вже доступном..
Вимірювач кислотності фруктів PAL-Easy ACID 5 призначений для вимірювання концентрації яблучної кислоти. Прилад вимірює загальну кислотність та проводить перерахунок на яблучну кислоту. На відміну від класичного методу титрування даний прилад викорис..
Цей вид рефрактометра PAL-α має великий діапазон вимірювань, що дозволяє використовувати для більшої кількості зразків за малої вартості. Компактний ручний рефрактометр PAL-α для вимірювань концентрації розчинених сухих речовин у соках, їжі, напоях, ..
Ручний рефрактометр PAL-H розроблений спеціально для високотемпературних зразків. Час вимірювання гарячих зразків на PAL-H скорочено до 2 секунд в порівнянні з іншими рефрактометрами серії PAL, які вимагають стабілізацію протягом 15-20 секунд. Тепер ..
Цифровий кишеньковий рефрактометр PAL-Hypochlorous acid для визначення концентрації гіпохлоритної (HClO) кислоти у водних розчинах в одиницях ppm (частин на мільйон).
Особливості
Діапазон вимірювання: 50 - 550 ppm
Точність: ± 50 ppm (прибл..
Рефрактометр PEN-PRO має діапазон вимірювань Brix 0,0 -85,0%, що підходить для вимірювань практично будь-яких зразків.
За допомогою PEN-PRO Ви можете проводити вимірювання двома способами:
занурити кінчик приладу в пробу і натиснути клавішу ..
Цифровий ручний солемір з виносним датчиком PAL-SALT PROBE, розроблений для вимірювання концентрації солі кондуктометричним методом як в рідинах, так і безпосередньо в напівтвердих зразках.
Датчик вимірювання проводиться локально.
Сенсор датчик..
PAL-Fish Fillets - ідеально підходить для вимірювання як сушеної риби, так і сирого філе! Тепер можна вимірювати ближче до значень титрування і точніше з мінімальною похибкою! Крім того, вимірювання стали більш стабільними завдяки розширенню діапазон..
Цифровий аналізатор якості олії DOM-24 - прилад призначений для контролю свіжості олії за допомогою вимірювання загальної кількості полярних речовин (шкала TPM) і кислотного числа (шкала AV). Використання DOM-24 надає можливість оптимізувати витрати ..
Цифровий аналізатор якості олії DOM-24 Х3 - прилад розроблений як нова колірна варіація для вимірювача окислення олії. Внутрішня плата червоного кольору, видима з прозорого корпусу, робить електронні частини яскравішими та підкреслює красу лиття. Цей..
Ручний рефрактометр PAL-S ідеально підходить для жирних та/або каламутних, темних продуктів, наприклад, згущеного молока, молочних соусів, темних джемів та різних емульсій. Режим безперервного виміру дозволяє отримати стабільні показання при вимірі н..
Новий гібридний рефрактосолемір Atago PAL-BX|SALT+5 поєднує в собі два різних за принципом вимірювання прилади. Рефрактометрична частина приладу вимірює %Brix, кондуктометрична частина приладу вимірює солоність (у %) за допомогою титанових електродів..
Ручний рефрактометр PAL-3 має практично повну шкалу вимірювань за шкалою % Brix (від 0,0 до 93,0), підвищену точність і підходить під будь-які завдання для вимірювання більшості зразків. Підходить для вимірювання вмісту олеїнової кислоти в насінні.
..