Цифровий компактний ІЧ Brix-метр PAL-HIKARi 51 - новітня розробка ATAGO в області вимірювання значення за шкалою Brix тепер і в кукурудзі. Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку персику.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AAA ..
PAL-HIKARi 12 - цифровий компактний ІЧ Brix-метр завдяки своїй унікальній технології ІЧ-вимірювання, дозволяє контролювати стиглість груш при зборі врожаю безпосередньо в саду, під час митного контролю, перед продажем кінцевому споживачеві, і навіть ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, що вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, що вимірює Brix свіжого соку азіатської груші.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AAA бата..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку азіатської груші.
Особливості PAL-HIKARi
Температура вимірювання:..
PAL-HIKARi 15 - цифровий компактний ІЧ Brix-метр завдяки своїй унікальній технології ІЧ-вимірювання, дозволяє контролювати стиглість манго при зборі врожаю безпосередньо в саду, під час митного контролю, перед продажем кінцевому споживачеві, і навіть..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку манго.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AAA ба..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку манго.
Особливості PAL-HIKARi 15
Температура вимірювання: 10,0-..
PAL-HIKARi 16 - цифровий компактний ІЧ Brix-метр завдяки своїй унікальній технології ІЧ-вимірювання, дозволяє контролювати стиглість вишні при зборі врожаю безпосередньо в саду, під час митного контролю, перед продажем кінцевому споживачеві, і навіть..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку томатів черрі.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку вишні.
Особливості PAL-HIKARi 16
Температура вимірювання: 15,0-3..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку чорнослива.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × A..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку хурми.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AAA ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку винограду (рекомендований діаметр ягоди не менше 15мм).
Особливості PAL-..
Цифровий компактний ІЧ Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання показника за шкалою Brix в томатах черрі.
Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання до..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку томатів черрі.
Особливості PAL-HIKARi 3 MINi
Навколишня температу..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку томатів черрі.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку полуниці.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AAA..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку полуниці.
Особливості PAL-HIKARi 4
Навколишня температура: 5,0-30,..
Цифровий компактний ІЧ Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання показника за шкалою Brix в яблуках.
Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання дотиком ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку яблук.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AAA б..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку яблук.
Особливості PAL-HIKARi 5
Навколишня температура: 5,0-35,0 ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку кукурудзи.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AA..
Цифровий компактний ІЧ Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання показника за шкалою Brix в томатах.
Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання дотиком ..