0
0
0 0
phone-icon
+380688888658 Замовити дзвінок

Бізіборд GoodPlay Дошка для розвитку з підсвічуванням (38×56×7)

-12%
Акція
Відгуки:
(0)
  • Виробник: GoodPlay
  • Модель: 902547-m
  • Наявність: Є в наявності
2 364 ₴
2 679 ₴
Знайшли дешевше?
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Бізіборд GoodPlay Дошка для розвитку з підсвічуванням — це яскравий бізіборд з цікавими елементами, які можна досліджувати та випробовувати годинами. Малеча в захваті від нього! Український бренд.

Як користуватися

Італійська педагогиня Марія Монтессорі вигадала і запропонувала використовувати бізіборди у ранньому вихованні дітей. Ігри з ними забезпечують фізичний та інтелектуальний розвиток малечі, тренують дрібну моторику рук, уважність, логіку й креативність.

Дошка створена з екологічно чистих та безпечних матеріалів. Краї турботливо відшліфовані і все надійно закріплено, щоб зробити ігри максимально зручними та комфортними.

Вистачить показати бізіборд дитині, і він одразу ж приверне її увагу! Маленьким пальчикам цікаво натискати, відкривати, замикати, дзвонити, пересувати чи розкручувати елементи забавки. А головне, це все без допомоги батьків, які нарешті зможуть трохи перепочити.

На дошці є кросівок зі шнурівками та липучкою, велосипедний дзвінок, світлодіоди, застібка-блискавка, тріскачка і шестерні.

Кому подарувати

Бізіборд стане корисною забавкою для малюків від 9 місяців. Допоможе їм розвинути дрібну моторику рук, логіку, уяву, концентрацію та креативність.

Про виробника

GoodPlay - це український виробник дитячих іграшок для розвитку  бізібордів (busy board). З ними цікаво та весело гратися. Кожна забавка складається з безлічі різноманітних деталей: віконечок, дзвіночків, застібок, кнопок, кольорових геометричних фігур та інших. Іграшки GoodPlay розвивають самостійність, креативність, логіку, дрібну моторику рук та на довго захоплюють увагу малюка. Все вироблено з якісних та безпечних матеріалів.

Характеристики

Живлення 2 батареї АА (входять в комплект)
Розмір 380×560×70 мм
Вік від 9 місяців

Комплектація

  • GoodPlay Дошка для розвитку з підсвічуванням :
    • Бізідошка — 1 шт.
    • Батарейки АА — 2 шт.
Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від показаних на сайті та змінюватись виробником без повідомлення. Перед покупкою уточнюйте у менеджера. Копіювання матеріалів з сайту дозволяється лише за умови зазначення авторства та розміщення зворотного текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.