0 ₴
Зробити замовлення- Виробник: ATAGO
- Модель: 7100-v
- Наявність: Є в наявності
0 ₴
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага:
100 г
Гарантія:
12 месяцев
Діапазон:
Brix: 0.0 ... 90.0%;ACID: лимонная кислота (0.1....4.00%, 2.5....8.80%); винная (0.1 ... 4.00%); томаты (0.1 ... 3.00%); клубника (0.1 ... 3.50%); черника (0.1 ... 4.0%)
Дискретность (t°):
0.1 ℃
живлення:
2 батарейки типа "АAА"
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуків (0)
Універсальний прилад PAL-BX/ACID F5 призначений для вимірювання показника кислотності та цукристості фруктів за шкалою %Brix. Це унікальний прилад, який не має аналогів у світі! Тепер Вам не потрібні реагенти та витратні матеріали.
Більше того, тепер цей прилад може працювати в режимі рефрактометра. На одному приладі ви можете вимірювати кислотність і цукристість різних фруктів і овочів: цитрусових, що містять лимонну кислоту (апельсини, мандарини, лимони та ін), винограду (і вина), помідорів, полуниці та чорниці!
У комплект поставки входять: електронні ваги, пластикова мензурка, пластикова мірна ложка та прилад.
Особливості
- Температура зразка: 10 - 40 °C
- Температура навколишнього середовища: 10 - 40 °C
- Об'єм зразку 0,2 мл
- Час вимірювання: 3 секунди
- Автоматично вимикається через 30 сек. після завершення роботи
- Джерело живлення: 2 батарейки типу ААА
- Клас захисту: IP65
Характеристики
Дискретность (t°)
0.1 ℃
Измерение
кислота (Acid), температура (t°), Брикс (Brix)
Размеры (мм)
55×31×109
Разрешение
Brix: 0.1%; ACID: 0.01%
Стандарт защиты
IP65
Страна происхождения
Япония
Точность
Brix: ±0.2%; ACID: ±0.1% (0.1 ... 1.0), относительная точность ±10% (1.01 и выше %)
Точность (t°)
±1 ℃
Основні характеристики
Вага
100 г
Гарантія
12 месяцев
Діапазон
Brix: 0.0 ... 90.0%;ACID: лимонная кислота (0.1....4.00%, 2.5....8.80%); винная (0.1 ... 4.00%); томаты (0.1 ... 3.00%); клубника (0.1 ... 3.50%); черника (0.1 ... 4.0%)
живлення
2 батарейки типа "АAА"
Температурна компенсація
да
Тип
ручной
Відгуків (0)
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.