0 ₴
Зробити замовлення- Виробник: ATAGO
- Модель: 3599-v
- Наявність: Є в наявності
0 ₴
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
1200:
Страна происхождения
Гарантія:
12 месяцев
Глубина погружения:
60-120 см
Діапазон вимірювань:
Brix: 0.0 ... 42.0%Температура: 10.0 ... 99.9 °C
Диапазон температурной компенсации:
+10 ... +95 ˚C
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуків (0)
Занурювальний рефрактометр PAN-1 - це поєднання цінової доступності та функціональності проточного рефрактометра. Іноді виникать ситуації, коли необхідно контролювати концентрацію зразка саме в ємностях, у яких немає виходів на труби, де можна було б встановити проточний рефрактометр.
Як правило, в таких ємностях проводяться процеси розведення, розмішування та концентрування. Ідеально підходить для контролю бродіння (пиво, вино та ін.), для кондитерських підприємств, для підприємств, що виготовляють свій продукт методом розведення із концентрату (наприклад, виготовлення столового оцту).
Особливості
- На екрані приладу відображаюються значення % Brix та фактична температура продукту
- Довжина занурювального штативу виготовляється від 60 до 120 см з кроком 10 см
- Температурна компенсація: 10,0 - 95,0 °C
- Температура навколишнього середовища: 10 - 45 °C
- Живлення: батарейка тип D
- Клас захисту (занурювана в зразок частина): IP 67, монитор IP65
- Матеріал: вимірювальна комірка та шток: SUS 316L
Характеристики
1200
Страна происхождения
Глубина погружения
60-120 см
Диапазон температурной компенсации
+10 ... +95 ˚C
Источник питания
батарейка типа D
Класс защиты
IP67 - погружная часть, IP65 - монитор
Объекты измерений
пивное сусло, средний диапазон, вино
Температурная компенсация (ATC)
Да
Тип монтажа
за край емкости
Точность
Brix: ±0.2%Температура: ±0.5 °C
Основні характеристики
Гарантія
12 месяцев
Діапазон вимірювань
Brix: 0.0 ... 42.0%Температура: 10.0 ... 99.9 °C
Матеріал корпуса
Измерительная ячейка и шток: SUS 316L
Одиниці виміру
Brix, температура, t°
Відгуків (0)
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.