0 ₴
Зробити замовлення- Виробник: ATAGO
- Модель: 5652-v
- Наявність: Є в наявності
0 ₴
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага:
120 г
Габарити:
61x44x115
Гарантия (мес):
12
Діапазон:
Brix: 10.0 ... 25.0%Температура: 15.0 ... 45.0 ˚C
живлення:
2 батарейки типа "АAА"
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуків (0)
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку винограду (рекомендований діаметр ягоди не менше 15мм).
Особливості PAL-HIKARi
- Температура вимірювання: 5,0 -35,0 ºС (з автоматичною температурною компенсацією)
- Час вимірювання: 3 секунди
- Живлення: 2 батарейки типу ААА
Особливості ACID 2
- Час вимірювання: ≈ 3 секунди
- Живлення: 2 батарейки формату ААА
- Клас захисту: IP65
- Діапазон вимірювання: 10-40 ℃
Комплектація
- Цифровий ручний "Кишеньковий" ІЧ вимірювач Brix PAL-HIKARi (виноград)
- Вимірник кислотності PALBx/ACID2 (Виноград&Вино)
Характеристики
Гарантия (мес)
12
Защита
IP64
Страна происхождения
Япония
Тип анализатора
портативный
Тип образца
виноград
Точность
±1.5%, ±1 ˚C
Основні характеристики
Вага
120 г
Габарити
61x44x115
Діапазон
Brix: 10.0 ... 25.0%Температура: 15.0 ... 45.0 ˚C
живлення
2 батарейки типа "АAА"
Температурна компенсація
от 15.0 до 35.0 ˚C
Відгуків (0)
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.