0 ₴
Зробити замовлення- Виробник: ATAGO
- Модель: 7101-v
- Наявність: Є в наявності
0 ₴
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага:
100 г
Гарантія:
12 месяцев
Діапазон:
Brix: 0.0 ... 90.0 %, Low Acidity: 0.10 ... 4.00 %, High Acidity: 2.50 ... 8.80%
Диапазон термометра (t°):
+10 ... +40 ℃
живлення:
2 батарейки типа "АAА"
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуків (0)
Комбінований вимірювач кислотності і цукристості фруктів PAL-BX / ACID 1 призначений для вимірювання концентрації лимонної кислоти і показника заломлення за шкалою % Brix.
Тепер Вам не потрібні реагенти та витратні матеріали. Більш того, тепер цей прилад може також працювати в режимі рефрактометра. Таким чином на одному приладі Ви можете виміряти як кислотність цитрусових (апельсини, мандарини, лимони), так і їх цукристість.
Даний прилад може використовуватися для визначення цукрокислотного коефіцієнту ( sugar / acid ratio ).
Особливості
- Температура вимірювання: 10-40 ℃
- Час вимірювання: ≈3 секунди
- Живлення: 2 батарейки типу ААА
- Клас захисту: IP65, захист від вологи і пилу
Комплектація
- Електронні ваги
- Пластикова мензурка
- Пластикова мірна ложка
- Прилад
Характеристики
Диапазон термометра (t°)
+10 ... +40 ℃
Измерение
кислота (Acid), температура (t°), Брикс (Brix)
Размеры (мм)
55×31×109
Разрешение
Brix : 0.1%, Acid: 0.01%
Стандарт защиты
IP65
Страна происхождения
Япония
Точность
Brix: ± 0.2%, Acid: ±0.10% (0.10 ... 1.00 %), относительная точность: ±10% (1.01 ... 8.80%)
Точность (t°)
±1℃
Основні характеристики
Вага
100 г
Гарантія
12 месяцев
Діапазон
Brix: 0.0 ... 90.0 %, Low Acidity: 0.10 ... 4.00 %, High Acidity: 2.50 ... 8.80%
живлення
2 батарейки типа "АAА"
Тип
ручной
Відгуків (0)
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.