0 ₴
Зробити замовлення- Виробник: ATAGO
- Модель: 7102-v
- Наявність: Є в наявності
0 ₴
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага:
100 г
Гарантія:
12 месяцев
Діапазон:
Brix: 0.0 ... 90.0%, Acid: 0.10 ... 4.00%
Диапазон термометра (t°):
+10 ... +40 ℃
Дискретность (t°):
0.1 ℃
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуків (0)
Комбінований вимірювач кислотності і сухого залишку фруктів PAL-BX / ACID 2 призначений для вимірювання концентрації винної кислоти і сухого залишку за шкалою % Brix.
Тепер Вам не потрібні реагенти та витратні матеріали. Більш того, тепер цей прилад може також працювати в режимі рефрактометра. Таким чином на одному приладі Ви можете виміряти як кислотність винограду (а також білого або червоного вина), так і його сухий залишок.
Даний прилад може використовуватися для визначення цукрокислотного коефіцієнту ( sugar / acid ratio ).
Особливості
- Час вимірювання: ≈ 3 секунди
- Живлення: 2 батарейки формату ААА
- Клас захисту: IP65
- Діапазон вимірювання: 10-40 ℃
Комлектація
- Електронні ваги
- Пластикова мензурка
- Пластикова мірна ложка
- Прилад
Характеристики
Диапазон термометра (t°)
+10 ... +40 ℃
Дискретность (t°)
0.1 ℃
Измерение
кислота (Acid), температура (t°), Брикс (Brix)
Интерфейсы
NFC
Размеры (мм)
55×31×109
Стандарт защиты
IP65
Страна происхождения
Япония
Точность
Brix: ±0.2%, Acid: ±0.10% (0.10 ... 1.00%), относительная точность ±10% (1.01 ... 4.00%)
Точность (t°)
±1 ℃
Основні характеристики
Вага
100 г
Гарантія
12 месяцев
Діапазон
Brix: 0.0 ... 90.0%, Acid: 0.10 ... 4.00%
живлення
2 батарейки типа "ААА"
Температурна компенсація
да
Тип
ручной
Відгуків (0)
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.