0 ₴
Зробити замовлення- Виробник: ATAGO
- Модель: 4508-v
- Наявність: Є в наявності
17 749 ₴
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага:
100 г
Вещество:
кондитерские изделия
Гарантія:
12 месяцев
Діапазон:
Brix: 0.0 ... 85.0%; Baume (сахар): 0 ... 45°
Диапазон температурной компенсации:
+10 ... +100 °C
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуків (0)
Рефрактометр PAL-Pâtissier ідеально підходить для тестування кондитерських виробів.
Особливості
- Має подвійну шкалу: Brix і Baume (цукор)
- Діапазон: Brix 0,0 - 85,0%, Baume (Ba) 0 - 45°
- Температура вимірювання: 10 - 100 °C (з автоматичною температурною компенсацією)
- Живлення: 2 батарейки типу ААА
- Клас захисту: IP65
- Об'єм зразка: 0.3 мл
- Час виміру: 3 секунди
Характеристики
Вещество
кондитерские изделия
Диапазон температурной компенсации
+10 ... +100 °C
Класс защиты
IP65
Объем образца
2-3 капли
Размеры (мм)
55×31×109
Разрешение
Brix: 0.1%; Baume (сахар): 1°
Страна происхождения
Япония
Считывание показателей
цифровое
Температурная компенсация (ATC)
Да
Тип рефрактометра
портативный
Точность
Brix: ±0.2%; Baume (сахар): ±1°
Основні характеристики
Вага
100 г
Гарантія
12 месяцев
Діапазон
Brix: 0.0 ... 85.0%; Baume (сахар): 0 ... 45°
живлення
2 алкалиновые батарейки типа ААА
Відгуків (0)
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.