0
0
0 0
phone-icon
+380688888658 Замовити дзвінок

Аналітичне обладнання

0
Цифровий компактний ІЧ Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання показника за шкалою Brix в яблуках. Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання дотиком ..
0 ₴
cart-icon
0
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку яблук. Особливості PAL-0  Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃ Джерело живлення 2 × AAA б..
0 ₴
cart-icon
0
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку яблук. Особливості PAL-HIKARi 5  Навколишня температура: 5,0-35,0 ..
0 ₴
cart-icon
0
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку кукурудзи. Особливості PAL-0 Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃ Джерело живлення 2 × AA..
0 ₴
cart-icon
0
Цифровий компактний ІЧ Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання показника за шкалою Brix в томатах. Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання дотиком ..
0 ₴
cart-icon
0
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку томатів. Особливості PAL-0 Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃ Джерело живлення 2 × AAA ..
0 ₴
cart-icon
0
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку. Особливості PAL-HIKARi 3  Навколишня температура: 15,0-35,0 ºС (з..
0 ₴
cart-icon
0
Цифровий компактний ІК Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання значення за шкалою Brix тепер і в чорниці. Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання д..
0 ₴
cart-icon
0
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку чорниці. Особливості PAL-0 Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃ Джерело живлення 2 × AAA ..
0 ₴
cart-icon
0
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку чорниці. Особливості PAL-HIKARi 7  Температура вимірювання: 10,0-3..
0 ₴
cart-icon
0
Цифровий компактний ІК Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання значення за шкалою Brix тепер і в ківі. Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання доти..
0 ₴
cart-icon
0
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку ківі. Особливості PAL-HIKARi 8  Температура вимірювання: 5,0-35,0 ..
0 ₴
cart-icon
0
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку винограду. Особливості PAL-0 Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃ Час вимірювання: 3 секу..
0 ₴
cart-icon
0
FOSS NIRS DS 2500 F - високоточний лабораторний інфрачервоний спектрометр для оцінки якості різних кормових, харчових сумішей, міксів, комбікормів. Цей аналізатор допомогає забезпечувати якість вхідної сировини, оптимізувати суміші на змішувачі і кон..
0 ₴
cart-icon
0
SpectraAlyzer FLEX - це ідеальне рішення для повсякденного аналізу кормових і зернових продуктів за основними параметрами якості при виробництві кормового харчування і зернових культур. Щоб бути найбільш конкурентоспроможними на світовому ринку, необ..
0 ₴
cart-icon
0
SpectraAlyzer GRAIN NEO — це ідеальне рішення для вимірювання вологості, білка, жиру/олії, золи та інших параметрів якості в зернах, злаках, олійних культурах та борошні. За допомогою абсолютно нового шнекового конвеєра для подачі зразків і автоматич..
0 ₴
cart-icon
0
Аналізатор SpectraAlyzer MEAT є ідеальним рішенням для рутинного аналізу основних показників якості при виробництві кормів для тварин, м'ясних і ковбасних виробів. SpectraAlyzer MEAT включає готовий набір калібрувань і комплект програмного забезпечен..
0 ₴
cart-icon
0
Аналізатор вина SpectraAlyzer Wine розроблений як модульна система для визначення кількісних аналітичних результатыв основних параметрів якості (наприклад, вологість, наявність білка, жиру, цукру, крохмалю, рівень кислотності, солі, золи і т.д.). ..
0 ₴
cart-icon
0
Аналізатор SpectraAlyzer GRAIN є ідеальним рішенням для рутинного аналізу основних показників якості при прийманні і переробки зерна та олійних. Він підходить для аналізу складу різноманітних харчових продуктів, таких як зерно, крупи, насіння олійних..
0 ₴
cart-icon
0
Infratec NOVA є новітнім аналізатором цільного зерна, що використовує всесвітньо визнану технологію ІЧ-спектроскопії для одночасного визначення безлічі параметрів (вологість, протеїн, олійність, крохмаль і ін.). ІЧ-аналізатор Infratec NOVA дозволяє а..
0 ₴
cart-icon
0
Infratec 1241 є частиною модульної системи, яка включає модуль для вимірювання борошна, модуль бушельного ваги і модуль транспортування зразків для вимірювання невеликих зразків, вологих зразків і навіть рідин. Можлива установка необмеженої кількості..
0 ₴
cart-icon
0
Прилад SOX SOX404 - це автоматична система екстракції для швидкого аналізу методом Сокслета. Ця система дозволяє прискорити процес визначення вмісту жиру: 2-3 години в порівнянні з класичним методом - 10-24 години. Установка безпечна, так як конструк..
0 ₴
cart-icon
0
Прилад SOX 402 - це автоматична система екстракції для швидкого аналізу методом Сокслета. Ця система дозволяє прискорити процес визначення вмісту жиру: 2-3 години в порівнянні з класичним методом - 10-24 години. Повністю автоматизовані та програмован..
0 ₴
cart-icon
0
Прилад SOX 406 - це автоматична система екстракції для швидкого аналізу методом Сокслета. Ця система дозволяє прискорити процес визначення вмісту жиру: 2-3 години в порівнянні з класичним методом - 10-24 години. Повністю автоматизовані та програмован..
0 ₴
cart-icon