MASTER-20Pα - це модель рефрактометра серії MASTER-α для вимірювання зразків з низькою концентрацією (діапазон вимірювання Brix від 0,0 до 20,0%).
Особливості
Виконаний в полімерному корпусі для роботи з агресивними зразками
Рефрактометр з..
Atago Master-20α - рефрактометр для визначення концентрації речовин у розчині за шкалою розчиненої у воді цукрози % Brix. Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC) і має рівень захисту від пилу і води IP65. Корпу..
Ручний оптичний рефрактометр Atago MASTER-500 для визначення концентрації речовин в розчині за міжнародною цукровою шкалою % Brix.
Особливості
Широкий діапазон Brix від 0 до 90%
Завдяки термостійкій оболонці є можливим вимірювання високот..
Рефрактометр MASTER-50H - це термостійка модель в серії MASTER. Спеціально призначений для вимірювань високотемпературних проб (до 100°С) на місці виробництва. Більш того, прилад MASTER-50H має більш тривалий термін використання в порівнянні з традиц..
Оптичний ручний рефрактометр MASTER-53М чудовий простий рефрактометр із широким діапазоном вимірювання Brix. Підходить для напоїв та соусів, якщо не потрібна водостійкість корпусу та автоматична температурна компенсація.
Увага! Рефрактометр не має..
Ручний оптичний рефрактометр для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою розчиненої у воді сахарози % Brix. Master-53PM - рефрактометр, виконаний в полімерному корпусі для роботи з агресивними зразками.
Увага!
Рефрактометр не має фу..
Ручний оптичний рефрактометр Master-53PT для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою розчиненої у воді сахарози % Brix.
Особливості
Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)
Корпус в полім..
Master-53Palpha - рефрактометр, виконаний в полімерному корпусі для роботи з агресивними зразками (сік, кава, напої, соуси, кетчупи, низькокалорійні джеми та ін). Ручний оптичний рефрактометр для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою % ..
Нова модель рефрактометра Master-53S розроблена спеціально для вимірювання кремобразних соусів, йогуртів, майонезу, а також мастильно-охолоджуючих рідин та інших зразків, що використовуються в обробній промисловості.
Особливості
Рефрактометр..
Ручний оптичний рефрактометр MASTER-53T для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою розчиненої у воді сахарози % Brix.
Особливості
Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)
Корпус - метал
..
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-53a для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою розчиненої у воді сахарози % Brix.
Особливості
Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)
Клас захи..
Рефрактометр Atago MASTER-80H спеціально розроблений для вимірювання гарячих зразків (до 100°С), його призма зроблена із загартованого скла. Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC) і має рівень захисту від пилу..
Atago MASTER-93H - це термостійка модель в серії MASTER. Спеціально призначений для вимірювань високотемпературних проб на місці виробництва (до 100°С). Більш того, прилад MASTER-93H має більш тривалий термін використання в порівнянні з традиційними ..
Ручний оптичний рефрактометр спеціально розроблений Atago Master-AGRI для сільськогосподарської діяльності. Він вимірює концентрацію Brix соків рослин з листя, стебел і коренів. Також рефрактометр прекрасно підходить для вимірювання концентрації сокі..
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-BAUME для визначення концентрації виноградного сусла.
Особливості
Має дві шкали: градуси Baume (Боме) і Brix%
Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)
Клас..
Ручний оптичний рефрактометр Atago MASTER-BC для вимірювання щільності електроліту і температури замерзання етиленгліколю та пропіленгліколю, які використовуються у сумішах антифризу, теплових каталізаторах для сонячних енергетичних установок та інши..
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-BR для визначення концентрації і температури замерзання етиленгліколю та пропіленгліколю.
Особливості
Корпус зроблений з нового матеріалу, стійкого до солоних або кислих зразків
Калібрується по вод..
Рефрактометр Atago Master-BX/S28M оснащений подвійною шкалою: Brix і Концентрація солі NaCl. Пристрій «все-в-одному» для вимірювання концентрації напоїв, фруктових соків та супів, а також солі у воді. Калібрується за допомогою води.
Як користувати..
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-GOE для визначення концентрації виноградного сусла.
Особливості
Має дві шкали: градуси Oe (German Oechsle - шкала Ексла використовувана в Німеччині) і Brix%
Функція автоматичної температурної компе..
Ручний оптичний рефрактометр Master-HONEY/BX спеціально розроблений для визначення вологості меду. Дана модель рефрактометра ідеально підходить для контролю якості меду згідно з ДСТУ. Калібрування рефрактометра проводиться чистою водою або рефрактоме..
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-KMW для визначення концентрації виноградного сусла.
Особливості
Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)
Має дві шкали: австрійська шкала Klosterneuburger M..
Ручний оптичний рефрактометр Master-Milk розроблений для визначення масової частки білку в молоці. Дана модель має подвійну шкалу. Перша шкала - масова частка білку в молоці, друга - класична шкала nD. Для вимірювань необхідна пробопідготовка згідно ..
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-OE для визначення концентрації виноградного сусла.
Особливості
Має дві шкали: градуси Oe (Oechsle) і Brix%
Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)
має рів..
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-PT для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою розчиненої у воді сахарози % Brix.
Особливості
Виконаний у полімерному корпусі для роботи з агресивними ззразками
Забезпечений функцією ав..