Рефрактометр PAL-Pâtissier ідеально підходить для тестування кондитерських виробів.
Особливості
Має подвійну шкалу: Brix і Baume (цукор)
Діапазон: Brix 0,0 - 85,0%, Baume (Ba) 0 - 45°
Температура вимірювання: 10 - 100 °C (з автоматичною..
PAL-07S - цифровий рефрактометр, в якому показник заломлення автоматично перераховується в значення густини морської води (Specific Gravity). Діапазон вимірювання (S.G.): 1,000 - 1,070 Температура вимірювання: 10 - 40°C (автоматична температурна комп..
Master-53Palpha - рефрактометр, виконаний в полімерному корпусі для роботи з агресивними зразками (сік, кава, напої, соуси, кетчупи, низькокалорійні джеми та ін). Ручний оптичний рефрактометр для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою % ..
Новий рефрактометр PAL-COFFEE (BX/TDS) дозволяє вимірювати концентрацію кави в тій шкалі, до якої ви звикли: TDS або Brix. Для оптимізації роботи з рефрактометром Ви можете скористатися спеціальним додатком від ATAGO "MY COFFEE RECIPE", вже доступном..
Цей вид рефрактометра PAL-α має великий діапазон вимірювань, що дозволяє використовувати для більшої кількості зразків за малої вартості. Компактний ручний рефрактометр PAL-α для вимірювань концентрації розчинених сухих речовин у соках, їжі, напоях, ..
Ручний рефрактометр PAL-H розроблений спеціально для високотемпературних зразків. Час вимірювання гарячих зразків на PAL-H скорочено до 2 секунд в порівнянні з іншими рефрактометрами серії PAL, які вимагають стабілізацію протягом 15-20 секунд. Тепер ..
Цифровий кишеньковий рефрактометр PAL-Hypochlorous acid для визначення концентрації гіпохлоритної (HClO) кислоти у водних розчинах в одиницях ppm (частин на мільйон).
Особливості
Діапазон вимірювання: 50 - 550 ppm
Точність: ± 50 ppm (прибл..
Рефрактометр PEN-PRO має діапазон вимірювань Brix 0,0 -85,0%, що підходить для вимірювань практично будь-яких зразків.
За допомогою PEN-PRO Ви можете проводити вимірювання двома способами:
занурити кінчик приладу в пробу і натиснути клавішу ..
Ручний рефрактометр PAL-S ідеально підходить для жирних та/або каламутних, темних продуктів, наприклад, згущеного молока, молочних соусів, темних джемів та різних емульсій. Режим безперервного виміру дозволяє отримати стабільні показання при вимірі н..
Новий гібридний рефрактосолемір Atago PAL-BX|SALT+5 поєднує в собі два різних за принципом вимірювання прилади. Рефрактометрична частина приладу вимірює %Brix, кондуктометрична частина приладу вимірює солоність (у %) за допомогою титанових електродів..
Ручний рефрактометр PAL-3 має практично повну шкалу вимірювань за шкалою % Brix (від 0,0 до 93,0), підвищену точність і підходить під будь-які завдання для вимірювання більшості зразків. Підходить для вимірювання вмісту олеїнової кислоти в насінні.
..
Модель PAL-BX / RI має дві шкали: Brix і шкалу коефіцієнта заломлення RI. Завдяки вкрай широкому діапазону модель PAL-BX / RI підходить для вимірювання практично будь-якого зразка. Увага! функція автоматичної температурної компенсації (АТК) працює ті..
Ручний оптичний рефрактометр для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою % Brix. Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC) і має рівень захисту від пилу і води IP65. Виконаний у полімерному корпусі дл..
Ручний оптичний рефрактометр для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою % Brix.
MASTER-10α – це модель, розроблена для вимірювання зразків із низькою концентрацією, не більше ніж 10% Brix. Ідеально підходить для вимірювання фруктових..
Цифровий ручний рефрактометр PAL-11S призначений для визначення білку в сироватці крові. PAL-11S простий в експлуатації, що дозволяє будь-якому легко і швидко отримувати точні результати вимірювання.
Особливості
Діапазон вимірів: шкала сиров..
Ручний рефрактометр PAL-2 підходить для вимірювання висококонцентрованих зразків, таких як джем, мармелад, желе, мед і концентровані соки.
Переваги рефрактометрів PAL:
Мінімальна витрата зразка всього 2-3 краплі. Щоб провести вимір достатнь..
Ручний цифровий рефрактометр для визначення концентрації виноградного сусла. Має одну шкалу - KMW (Babo).
Переваги рефрактометрів PAL:
Мінімальна витрата зразка всього 2-3 краплі. Щоб провести вимір достатньо всього кілька крапель. Це дозво..
Ручний цифровий рефрактометр для визначення концентрації виноградного сусла. Має дві шкали - Oe (Ексле Німеччина) та Brix.
Переваги рефрактометрів PAL:
Мінімальна витрата зразка всього 2-3 краплі. Щоб провести вимір достатньо всього кілька ..
Цифровий кишеньковий рефрактометр PAL-98S ідеально підходить для вимірювання концентрації різних добавок.
Його можна використовувати для вимірювання соєвого соусу, кетчупу, маринадів, каррі та інших соусів.
Знайшовши взаємозв'язок між смаком та..
Рефрактометр відображає відсоток розчиненого масла у вуглеводневому очиснику (забрудненість углеводневого очисника). Для контролю необхідно заміряти очисник перед використанням, а потім відслідковувати, коли відсоток забрудненості перевищить допустим..
Автоматичний рефрактометр для визначення концентрацій речовин до 5.000% Brix з дуже високою точністю. RX 007 alpha - ідеальний прилад для виробників чаю та напоїв з низьким вмістом цукру.
Рефрактометри серії RX є найточнішими серед рефрактометрів ..
RX-5000α - це цифровий автоматичний рефрактометр, який може встановлювати температуру вимірювання, і проводить вичислення індексу рефракції, Brix або концентрації різних рідин швидко і точно.
Рефрактометри серії RX є найточнішими серед рефрактомет..
Автоматичний рефрактометр RX 9000-i - сучасний, високоточний прилад з сенсорним екраном. Призначений для вимірювання індексу рефракції nD, Brix або концентрації та температури різних рідин, жирів, олій, ароматичних олій, органічних розчинників.
Г..
Модель NAR-2T UH призначена для вимірювання високотемпературних зразків з дуже високим показником заломлення. Може комплектуватися зовнішньої водяною банею - циркулятором. Рефрактометр оснащений цифровим блоком, що відображує температуру призми. Тако..