Цифровий компактний ІЧ Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання показника за шкалою Brix в томатах черрі.
Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання до..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку томатів черрі.
Особливості PAL-HIKARi 3 MINi
Навколишня температу..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку томатів черрі.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку полуниці.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AAA..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку полуниці.
Особливості PAL-HIKARi 4
Навколишня температура: 5,0-30,..
Цифровий компактний ІЧ Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання показника за шкалою Brix в яблуках.
Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання дотиком ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку яблук.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AAA б..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку яблук.
Особливості PAL-HIKARi 5
Навколишня температура: 5,0-35,0 ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку кукурудзи.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AA..
Цифровий компактний ІЧ Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання показника за шкалою Brix в томатах.
Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання дотиком ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку томатів.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AAA ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку.
Особливості PAL-HIKARi 3
Навколишня температура: 15,0-35,0 ºС (з..
Цифровий компактний ІК Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання значення за шкалою Brix тепер і в чорниці.
Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання д..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку чорниці.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Джерело живлення 2 × AAA ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку чорниці.
Особливості PAL-HIKARi 7
Температура вимірювання: 10,0-3..
Цифровий компактний ІК Brix-метр - новітня розробка ATAGO в області вимірювання значення за шкалою Brix тепер і в ківі.
Відмінною рисою даного приладу є метод вимірювання % Brix - інфрачервоне випромінювання, що дозволяє проводити вимірювання доти..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, та PAL-BX/ACID, який вимірює Brix та кислотність свіжовіджатого плодового соку ківі.
Особливості PAL-HIKARi 8
Температура вимірювання: 5,0-35,0 ..
Тепер став доступним набір, що складається з PAL-HIKARi, який вимірює Brix неруйнівним методом, і PAL-0, який вимірює Brix свіжовичавленого соку винограду.
Особливості PAL-0
Температурна компенсація: Від 10 до 100 ℃
Час вимірювання: 3 секу..
FOSS NIRS DS 2500 F - високоточний лабораторний інфрачервоний спектрометр для оцінки якості різних кормових, харчових сумішей, міксів, комбікормів. Цей аналізатор допомогає забезпечувати якість вхідної сировини, оптимізувати суміші на змішувачі і кон..
SpectraAlyzer FLEX - це ідеальне рішення для повсякденного аналізу кормових і зернових продуктів за основними параметрами якості при виробництві кормового харчування і зернових культур. Щоб бути найбільш конкурентоспроможними на світовому ринку, необ..
SpectraAlyzer GRAIN NEO — це ідеальне рішення для вимірювання вологості, білка, жиру/олії, золи та інших параметрів якості в зернах, злаках, олійних культурах та борошні. За допомогою абсолютно нового шнекового конвеєра для подачі зразків і автоматич..
Аналізатор SpectraAlyzer MEAT є ідеальним рішенням для рутинного аналізу основних показників якості при виробництві кормів для тварин, м'ясних і ковбасних виробів. SpectraAlyzer MEAT включає готовий набір калібрувань і комплект програмного забезпечен..
Аналізатор вина SpectraAlyzer Wine розроблений як модульна система для визначення кількісних аналітичних результатыв основних параметрів якості (наприклад, вологість, наявність білка, жиру, цукру, крохмалю, рівень кислотності, солі, золи і т.д.).
..
Аналізатор SpectraAlyzer GRAIN є ідеальним рішенням для рутинного аналізу основних показників якості при прийманні і переробки зерна та олійних. Він підходить для аналізу складу різноманітних харчових продуктів, таких як зерно, крупи, насіння олійних..