0
0
0 0
phone-icon
+380688888658 Замовити дзвінок

Обладнання для промисловості

0
Ручний оптичний рефрактометр Master-20PT для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою % Brix. Особливості Виконаний в полімерному корпусі для роботи з агресивними зразками Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температ..
0 ₴
cart-icon
0
MASTER-20Pα - це модель рефрактометра серії MASTER-α для вимірювання зразків з низькою концентрацією (діапазон вимірювання Brix від 0,0 до 20,0%). Особливості Виконаний в полімерному корпусі для роботи з агресивними зразками Рефрактометр з..
0 ₴
cart-icon
0
Atago Master-20α - рефрактометр для визначення концентрації речовин у розчині за шкалою розчиненої у воді цукрози % Brix. Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC) і має рівень захисту від пилу і води IP65. Корпу..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр Atago MASTER-500 для визначення концентрації речовин в розчині за міжнародною цукровою шкалою % Brix.  Особливості Широкий діапазон Brix від 0 до 90% Завдяки термостійкій оболонці є можливим вимірювання високот..
0 ₴
cart-icon
0
Рефрактометр MASTER-50H - це термостійка модель в серії MASTER. Спеціально призначений для вимірювань високотемпературних проб (до 100°С) на місці виробництва. Більш того, прилад MASTER-50H має більш тривалий термін використання в порівнянні з традиц..
0 ₴
cart-icon
0
Оптичний ручний рефрактометр MASTER-53М чудовий простий рефрактометр із широким діапазоном вимірювання Brix. Підходить для напоїв та соусів, якщо не потрібна водостійкість корпусу та автоматична температурна компенсація. Увага! Рефрактометр не має..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою розчиненої у воді сахарози % Brix. Master-53PM - рефрактометр, виконаний в полімерному корпусі для роботи з агресивними зразками. Увага! Рефрактометр не має фу..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр Master-53PT для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою розчиненої у воді сахарози % Brix.  Особливості Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC) Корпус в полім..
0 ₴
cart-icon
0
Master-53Palpha - рефрактометр, виконаний в полімерному корпусі для роботи з агресивними зразками (сік, кава, напої, соуси, кетчупи, низькокалорійні джеми та ін). Ручний оптичний рефрактометр для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою % ..
0 ₴
cart-icon
0
Нова модель рефрактометра Master-53S розроблена спеціально для вимірювання кремобразних соусів, йогуртів, майонезу, а також мастильно-охолоджуючих рідин та інших зразків, що використовуються в обробній промисловості. Особливості Рефрактометр..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр MASTER-53T для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою розчиненої у воді сахарози % Brix. Особливості Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC) Корпус - метал ..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-53a для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою розчиненої у воді сахарози % Brix. Особливості Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)  Клас захи..
0 ₴
cart-icon
0
Рефрактометр Atago MASTER-80H спеціально розроблений для вимірювання гарячих зразків (до 100°С), його призма зроблена із загартованого скла. Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC) і має рівень захисту від пилу..
0 ₴
cart-icon
0
Atago MASTER-93H - це термостійка модель в серії MASTER. Спеціально призначений для вимірювань високотемпературних проб на місці виробництва (до 100°С). Більш того, прилад MASTER-93H має більш тривалий термін використання в порівнянні з традиційними ..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр спеціально розроблений Atago Master-AGRI для сільськогосподарської діяльності. Він вимірює концентрацію Brix соків рослин з листя, стебел і коренів. Також рефрактометр прекрасно підходить для вимірювання концентрації сокі..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-BAUME для визначення концентрації виноградного сусла. Особливості Має дві шкали: градуси Baume (Боме) і Brix% Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)  Клас..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр Atago MASTER-BC для вимірювання щільності електроліту і температури замерзання етиленгліколю та пропіленгліколю, які використовуються у сумішах антифризу, теплових каталізаторах для сонячних енергетичних установок та інши..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-BR для визначення концентрації і температури замерзання етиленгліколю та пропіленгліколю. Особливості Корпус зроблений з нового матеріалу, стійкого до солоних або кислих зразків Калібрується по вод..
0 ₴
cart-icon
0
Рефрактометр Atago Master-BX/S28M оснащений подвійною шкалою: Brix і Концентрація солі NaCl. Пристрій «все-в-одному» для вимірювання концентрації напоїв, фруктових соків та супів, а також солі у воді. Калібрується за допомогою води. Як користувати..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-GOE для визначення концентрації виноградного сусла. Особливості Має дві шкали: градуси Oe (German Oechsle - шкала Ексла використовувана в Німеччині) і Brix% Функція автоматичної температурної компе..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр Master-HONEY/BX спеціально розроблений для визначення вологості меду. Дана модель рефрактометра ідеально підходить для контролю якості меду згідно з ДСТУ. Калібрування рефрактометра проводиться чистою водою або рефрактоме..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-KMW для визначення концентрації виноградного сусла.  Особливості Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)  Має дві шкали: австрійська шкала Klosterneuburger M..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр Master-Milk розроблений для визначення масової частки білку в молоці. Дана модель має подвійну шкалу. Перша шкала - масова частка білку в молоці, друга - класична шкала nD. Для вимірювань необхідна пробопідготовка згідно ..
0 ₴
cart-icon
0
Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-OE для визначення концентрації виноградного сусла. Особливості Має дві шкали: градуси Oe (Oechsle) і Brix% Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)  має рів..
0 ₴
cart-icon