0 ₴
Зробити замовлення- Виробник: ATAGO
- Модель: 4484-v
- Наявність: Є в наявності
0 ₴
																								Знайшли дешевше?
															Основні характеристики
								Всі характеристики
							
									Вага:
									100 г
								
															
									Вещество:
									вино
								
															
									Гарантія:
									12 месяцев
								
															
									Діапазон:
									Baume: 0.0 ... 21.0°
								
															
									Диапазон температурной компенсации:
									+10 ... +40 °C
								
														- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуків (0)
Ручний цифровий рефрактометр PAL-84S для визначення концентрації виноградного сусла.
Особливості
- Має одну шкалу - градуси Baume
- Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)
- Клас захисту від пилу і води IP65
- Калібрується по воді.
- Функція АТК: 10 ... 40 °C
Характеристики
										
							Вещество
							вино
						
												
							Диапазон температурной компенсации
							+10 ... +40 °C
						
												
							Класс защиты
							IP65
						
												
							Объем образца
							2-3 капли
						
												
							Рабочая температура
							+10 ... +40 °C
						
												
							Размеры (мм)
							55×31×109
						
												
							Разрешение
							Baume: 0.1°
						
												
							Страна происхождения
							Япония
						
												
							Считывание показателей
							цифровое
						
												
							Температурная компенсация (ATC)
							Да
						
												
							Тип рефрактометра
							портативный
						
												
							Точность
							Baume: ±0.2°
						
											Основні характеристики
												
							Вага
							100 г
						
												
							Гарантія
							12 месяцев
						
												
							Діапазон
							Baume: 0.0 ... 21.0°
						
												
							живлення
							2 алкалиновые батарейки типа ААА
						
											Відгуків (0)
							Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.
 
					
 
									