Ручний оптичний рефрактометр Atago Master-20T для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою % Brix.
Особливості
Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC)
Прилад не має захисту від пилу і води..
Ручний оптичний рефрактометр спеціально розроблений Atago Master-AGRI для сільськогосподарської діяльності. Він вимірює концентрацію Brix соків рослин з листя, стебел і коренів. Також рефрактометр прекрасно підходить для вимірювання концентрації сокі..
Ручной оптический рефрактометр для определения концентрации веществ в растворе по шкале растворенной в воде сахарозы % Brix. Рефрактометр снабжен функцией автоматической температурной компенсации (ATC).
Внимание!
Рефрактометр не имеет уровня з..
Atago Master-20α - рефрактометр для визначення концентрації речовин у розчині за шкалою розчиненої у воді цукрози % Brix. Рефрактометр забезпечений функцією автоматичної температурної компенсації (ATC) і має рівень захисту від пилу і води IP65. Корпу..
Нова модель рефрактометра Master-53S розроблена спеціально для вимірювання кремобразних соусів, йогуртів, майонезу, а також мастильно-охолоджуючих рідин та інших зразків, що використовуються в обробній промисловості.
Особливості
Рефрактометр..
Ручний оптичний рефрактометр Master-HONEY/BX спеціально розроблений для визначення вологості меду. Дана модель рефрактометра ідеально підходить для контролю якості меду згідно з ДСТУ. Калібрування рефрактометра проводиться чистою водою або рефрактоме..
KERN OKM-173 – чудовий, стабільний металургійний мікроскоп, який використовує відбите світло для перевірки якості поверхні сировини та готової продукції в промисловості. Сфера використання: металургія, випробування матеріалів.
Особливості KERN OK..
Ручний оптичний рефрактометр Atago MASTER-100H для визначення концентрації речовин в розчині за міжнародною цукровою шкалою % Brix. Рефрактометр спеціально розроблений для вимірювання гарячих зразків, його призма зроблена із загартованого скла.
Ре..
Ручний оптичний рефрактометр Master-Milk розроблений для визначення масової частки білку в молоці. Дана модель має подвійну шкалу. Перша шкала - масова частка білку в молоці, друга - класична шкала nD. Для вимірювань необхідна пробопідготовка згідно ..
Atago MASTER-93H - це термостійка модель в серії MASTER. Спеціально призначений для вимірювань високотемпературних проб на місці виробництва (до 100°С). Більш того, прилад MASTER-93H має більш тривалий термін використання в порівнянні з традиційними ..
Ручний рефрактометр PAL-1 ідеально підходить для вимірювання майже будь-яких фруктових соків, а також супів, соусів і кетчупів, джемів з низьким вмістом цукру, мармеладу. Режим безперервного виміру дозволяє отримати стабільні показання при вимірі най..
Ручний рефрактометр PAL-RI ідеально підходить для оцінки якості соняшникової олії.
Натисніть кнопку START після того, як помістіть кілька крапель зразка на призму, індекс рефракції (дозвіл 0,001) і температура вимірювання °C відобразяться на диспл..
Рефрактометр PAL-Pâtissier ідеально підходить для тестування кондитерських виробів.
Особливості
Має подвійну шкалу: Brix і Baume (цукор)
Діапазон: Brix 0,0 - 85,0%, Baume (Ba) 0 - 45°
Температура вимірювання: 10 - 100 °C (з автоматичною..
PAL-07S - цифровий рефрактометр, в якому показник заломлення автоматично перераховується в значення густини морської води (Specific Gravity). Діапазон вимірювання (S.G.): 1,000 - 1,070 Температура вимірювання: 10 - 40°C (автоматична температурна комп..
Master-53Palpha - рефрактометр, виконаний в полімерному корпусі для роботи з агресивними зразками (сік, кава, напої, соуси, кетчупи, низькокалорійні джеми та ін). Ручний оптичний рефрактометр для визначення концентрації речовин в розчині за шкалою % ..
Новий рефрактометр PAL-COFFEE (BX/TDS) дозволяє вимірювати концентрацію кави в тій шкалі, до якої ви звикли: TDS або Brix. Для оптимізації роботи з рефрактометром Ви можете скористатися спеціальним додатком від ATAGO "MY COFFEE RECIPE", вже доступном..
Цей вид рефрактометра PAL-α має великий діапазон вимірювань, що дозволяє використовувати для більшої кількості зразків за малої вартості. Компактний ручний рефрактометр PAL-α для вимірювань концентрації розчинених сухих речовин у соках, їжі, напоях, ..
Ручний рефрактометр PAL-H розроблений спеціально для високотемпературних зразків. Час вимірювання гарячих зразків на PAL-H скорочено до 2 секунд в порівнянні з іншими рефрактометрами серії PAL, які вимагають стабілізацію протягом 15-20 секунд. Тепер ..
Стереомикроскоп KERN OSF-439 специально разработан для школ и мастерских благодаря встроенной ручке, а также устойчивой изогнутой стойке. Главной особенностью этого адаптируемого надежного микроскопа является устойчивый механизм, который можно точно ..
Цифровий кишеньковий рефрактометр PAL-Hypochlorous acid для визначення концентрації гіпохлоритної (HClO) кислоти у водних розчинах в одиницях ppm (частин на мільйон).
Особливості
Діапазон вимірювання: 50 - 550 ppm
Точність: ± 50 ppm (прибл..
Рефрактометр PEN-PRO має діапазон вимірювань Brix 0,0 -85,0%, що підходить для вимірювань практично будь-яких зразків.
За допомогою PEN-PRO Ви можете проводити вимірювання двома способами:
занурити кінчик приладу в пробу і натиснути клавішу ..
Ручний рефрактометр PAL-S ідеально підходить для жирних та/або каламутних, темних продуктів, наприклад, згущеного молока, молочних соусів, темних джемів та різних емульсій. Режим безперервного виміру дозволяє отримати стабільні показання при вимірі н..
MBL2000 пропонує широкий спектр додаткових опцій: наприклад, з налаштуванням фазової контрастності, конденсатором темного поля, мікрометром, планахроматичними об'єктивами та додатковими окулярами.
Ця модель ідеально підходить для загальної мікрос..
Новий гібридний рефрактосолемір Atago PAL-BX|SALT+5 поєднує в собі два різних за принципом вимірювання прилади. Рефрактометрична частина приладу вимірює %Brix, кондуктометрична частина приладу вимірює солоність (у %) за допомогою титанових електродів..